Home

Hvem er Københavns billigste badmintonklub?

- Det er SAIF Badminton!!!
SAIF Badminton holder til i Valby i København og her er kontingentet 1180 kr. for en sæson (1000 kr. for ungdom). Vi har både ungdoms-, senior og motionstræninger med alt fra 3. division til serie 4!

Ungdom træner på Sankt Annæ Gymnasium tirsdag og torsdag. Seniorerne træner i Valbyhallen tirsdag og torsdag aften. Motionstræninger tirsdag med mulighed for åbne baner torsdag.
Klik dig videre på siderne for at lære mere om Københavns bedste badmintonklub...

Fjer, fjol og fester på Falster

Traditionen tro løb SAIFs årlige træningslejr for nyligt af stablen, da Eskilstrup-hallerne på Falster dannede rammerne for en weekend, der først og fremmest bød på en helt masse badminton

Læs mere…

 

Ny mand i spidsen for ligatræningskoncept

Simon Kamper bliver ny mand i spidsen for SAIF's unikke ligatræningskoncept, hvor nogle af landets bedste badmintonspillere som f.eks. Sara Thygesen, Anders Skaarup Rasmussen, Mette Poulsen og Flemming Quach er tilknyttet klubben som gæstetrænere.

Læs hele artiklen på BadmintonBladet.dk
 
 

SAIF på vej mod 2. division

Det har været en fantastisk flot sæson for SAIF. Ikke mindst er 3. holdet rykket op, så vi nu har 2 hold i Danmarksserien, men 1. holdet står også med gode muligheder for at rykke op i 2. division.

Læs mere…

 

Fantastisk fjer før fremragende fest

SAIF’s 1. og 3. hold sørgede for god stemning inden årets julefrokost. Begge hold vandt stensikkert med 10-3. Syppen forsvandt hurtigere end normalt.

Læs mere…

 

Tour med høj promille

Dopingkontrollanterne var heldigvis blevet hjemme lørdag d. 7. november, da SAIF Badminton for tredje gang afholdt det festlige event, Tour de SAIF.

Læs mere…

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bliv medlem af SAIF

Senior 
Kontakt Jens på 2926 7491 eller senior@saif.dk

Ungdom
Kontakt Anne på 2485 3520 eller ungdom@saif.dk

Motionisttræning
Kontakt Camilla på 5160 4136 eller motionist@saif.dk

Besøg os på Facebook